ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/3,19:00, Πηλέως 56

Απο παλιότερη Σύσκεψη της Λ.ΕΠ.
Κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ, ΣΕΒ ετοιμάζουν νέα επίθεση. Είναι αδίστακτοι. Νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν μείνει, νέα άγρια φοροληστεία, όλα αυτά θα προστεθούν στα σημερινά βάσανα, οδηγώντας την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα σε απόγνωση.

Μας καλούν να συνηθίσουμε στην ανεργία, στη φτώχεια, στη μετανάστευση των παιδιών μας, την άθλια ζωή. Τα μέτρα που συζητούν, παρά τις αναβολές και τις δήθεν ασυμφωνίες, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αυταπάτες, για προσδοκίες και για ανοχή. Περιλαμβάνονται στο 3ομνημόνιο που ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και στηρίζει ο Λεβέντης.

Μην μένεις θεατής στην «ανάπτυξη» που σου ετοιμάζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΕΕ, ΣΕΒ των 400 ευρώ, της ανασφάλιστης δουλειάς, της δουλειάς από ήλιο σε ήλιο. Την ίδια ώρα που τα αφεντικά θα απολαμβάνουν χοντρές φοροαπαλλαγές, νέο μπούκωμα με «αναπτυξιακά» πακέτα.

Έλα και εσύ στην σύσκεψη της Λαϊκής Επιτροπής, την Παρασκευή 31/3 στις 19:00, Πηλέως 56 να κουβεντιάσουμε την απάντηση που πρέπει να δώσουν οι εργαζόμενοι και λαϊκά στρώματα.

Το δίλημμα είναι μπροστά μας:
ανατροπή ή υποταγή με θυσίες δίχως τέλος

Related Posts
Previous
« Prev Post