Ανακοινωση Ενωσης ΕΒΕ για Σύσκεψη Λαϊκής Επιτροπής Ενόψει του αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου στη Θεσσαλονίκη

Συνάδελφοι,

Όσο το ΝΑΤΟ σουλατσάρει στο Αιγαίο και οι αρμάδες του διασχίζουν όλη την επικράτεια της χώρας, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα των αμερικάνικων και άλλων μονοπωλίων, κανείς μας δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος. 
Η εμπλοκή της Ελλάδας σε όλο το επικίνδυνο κουβάρι ανταγωνισμών της περιοχής, δεν είναι προς όφελος του λαού. Είναι αποκλειστικά για τα κέρδη μιας χούφτας μεγαλοϊδιοκτητών. 
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την στήριξη και των υπόλοιπων φιλοΝΑΤΟϊκών κομμάτων, γίνει γη και ύδωρ, εξυπηρετώντας με την σειρά της τις βλέψεις των ελληνικών μονοπωλίων που προσβλέπουν σε αναβάθμιση του ρόλου τους στην περιοχή.
Εμείς πρέπει να δώσουμε την δική μας απάντηση.

Αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου, στις 19.30 θα συνεδριάσει η Λαϊκή Επιτροπή Αγ. Δημητρίου (Πηλέως 56) ενόψει της μεγάλης, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ που θα γίνει το Σάββατο 24 Ιουνίου, 13.00 στην Θεσσαλονίκη, στο ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο του οποίου ο ρόλος συνεχώς "αναβαθμίζεται".

Μέχρι και πριν 3 μέρες, σχεδόν 100 συνδικαλιστικές οργανώσεις είχαν ήδη αποφασίσει την συμμετοχή τους στην κινητοποίηση. Πρέπει να γίνει κτήμα όλου του κινήματος και του λαού και η συγκεκριμμένη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση.

Απόφαση συμμετοχής έχει πάρει και η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (θα βρείτε συνημμένη την ανακοίνωση της).

Ενημερώνουμε ότι θα χρησιμοποιηθούν πούλμαν για την μετάβαση μας αυθημερόν στην Θεσσαλονίκη, με αναχώρηση στις 06.00 το πρωί και κόστος συμμετοχής 10 ευρώ.

Όποιος έχει την δυνατότητα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή είτε στα τηλέφωνα που θα βρείτε στην ανακοίνωση της ΟΒΣΑ, είτε στο 6975966778 για συμμετοχή μέσω της Λαϊκής Επιτροπής Αγίου Δημητρίου.

Related Posts
Previous
« Prev Post