Δυναμικό το μπλοκ της Λ. Επ. Μπραχαμίου στο συλλαλητήτριο ενάντια στο έγκλημα στο Σαρωνικό (Φωτό)

Δυναμικό παρών έδωσε η Λαϊκή Επιτροπή Μπραχαμίου στην κινητοποίηση που καλούσε το ΠΑΜΕ και τα ταξικά σωματεία στον Πειραιά. Από νωρίς είχε αγωνιστικό ραντεβού στο Μπραχάμι από όπου και πήγαν οργανωμένα στον κεντρικό χώρο της προσυγκέντρωσης.

«Η “ανάπτυξή” τους γεννά φτώχεια - ανεργία - μόλυνση», βροντοφώναξαν  χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και νέες συμμετέχοντας στην κινητοποίηση που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ για το έγκλημα στο Σαρωνικό. Απαίτησαν άμεσα μέτρα για τον καθαρισμό του Σαρωνικού και για την αποζημίωση των πληγέντων και τόνισαν ότι για το συγκεκριμένο έγκλημα υπάρχει ένοχος: Είναι οι εφοπλιστές και η κυβέρνησή τους.
Με συνθήματα όπως «Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, τώρα με το ΠΑΜΕ αντίσταση και πάλη»«Εργάτη μπορείς και αν το καταλάβεις θα γίνεις ο κυρίαρχος του πλούτου που παράγεις» και «Κυβέρνηση και εφοπλιστές μαυρίζουν τη ζωή μας, μαζέψτε το πετρέλαιο από την περιοχή μας» πραγματοποίησαν δυναμική πορεία στο Πασαλιμάνι.
Το αγωνιστικό ραντεβού είχε δοθεί νωρίτερα με τις προσυγκεντρώσεις στις πλατείες Τερψιθέας, Δημοτικού Θεάτρου και Καραϊσκάκη και λίγο μετά τις 6 μ.μ. άρχισαν να συρρέουν στην πλατεία Κανάρη, στο Πασαλιμάνι, όπου έγινε η συγκέντρωση.

Διαβάστε ολόκληρη την ανταπόκριση στο πόρταλ του 902.gr πατώντας εδώ.






Related Posts
Previous
« Prev Post