Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5χ5 (δωρεάν συμμετοχή).

Συνάδελφοι,

Η δύσκολη καθημερινότητα μας για το “κυνήγι” του μεροκάματου, τα οξυμένα προβλήματα επιβίωσης λόγω χρεών και τα αδιέξοδα που μας έχουν φέρει οι πολιτικές των κυβερνήσεων και της ΕΕ, σε συνάρτηση με τα εξοντωτικά ωράρια που δουλεύουμε μας έχουν μειώσει στο ελάχιστο τον ελεύθερο μας χρόνο, και έχουν μετατρέψει σε είδος πολυτελείας το δικαίωμα μας  στον αθλητισμό και στο πολιτισμό, μιας και δεν περισσεύει ούτε ευρώ για αυτά.

Η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας συνεχίζει την προσπάθεια και φέτος να διοργανώσει το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5x5 για το 2017 μετατρέποντάς το σε θεσμό.

Η Ένωση ΕΒΕ Αγίου Δημητρίου μετά την αρκετά επιτυχημένη περσινή της συμμετοχή (μία νίκη στα "χαρτιά" και δύο ήττες, σε σύνολο 3 αγώνων!!!) έχει φέτος σαν στόχο την πρόκριση της από την φάση των ομίλων του πρωταθλήματος, την οποία έχασε πέρυσι στις λεπτομέρειες (ουδέν σχόλιον!).
.
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο τηλέφωνο 6975966778 ή στο email  e.v.e.agdim@gmail.com για να φορέσετε την τιμημένη ροζ-μαύρη φανέλα της Ένωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο έξω από φανατισμούς. Οι αθλητές θα είναι έμποροι, βιοτέχνες, επαγγελματίες, αυτοκινητιστές και η συμμετοχή θα είναι δωρεάν. Δεχόμαστε και μεταγραφές ουσίας από άλλους κλάδους και ανέργους.

Φίλαθλοι θα είναι τα παιδιά μας και οι οικογένειές μας.

Εκ μέρους του δ.σ. της Ένωσης ΕΒΕ Αγίου Δημητρίου.

Related Posts
Previous
« Prev Post