Κοπή πίτας Συλλόγου Γυναικών

Την κοπη της πρωτοχρονιατικης πιττας διοργανωσε με επιτυχια ο Συλλογος Δημοκρατικων Γυναικων Αγιου Δημητριου το Σαββατο 26 Ιανουαριου στα γραφεια του συλλογου.
Στην εκδηλωση παρουσιαστηκαν πλευρες της καμπανιας της ΟΓΕ για τις φοιτητριες-σπουδαστριες για τα δικαιωματα στην μορφωση,στην εργασια στη διμιουργικη ζωη.
Η προβολη βιντεο ανεδειξε της συγχρονες μορφες της γυναικειας ανισοτιμιας.

Η Αθηνα Γεωργοπουλου φοιτητρια στο Χαροκοπειο μετεφερε την εικονα που ερχεται απο τις φοιτητριες, τα ιδεολογηματα που κυριαρχουν . Ποιες ειναι οι ουσιαστικες διαφορες του γυναικειου ριζοσπαστικου κινηματος και των " φεμινιστικων οργανωσεων".Τις επιδιωξεις της Ε.Ε και των κυβερνησεων τους για την αμεση συνδεση σπουδων και ερευνας με τις επιχειρησεις και τις αναγκες τους.
Αναφερθηκε στην συνεχεια απτην προεδρο η αναγκη μελετης του αρθρου για την Πρωτοβαθμια Φροντιδα Υγειας , τις θεσεις της ΟΓΕ και το τι προπαγανδιστικα θελει να περασει η κυβερνηση για τις ΤΟΜΥ και τον οικογενειακο γιατρο.
Τελος το Δ.Σ. ευχηθηκε στις γυναικες να συνεχισουν με αποφασιστικοτητα και αισιοδοξια τον αγωνα γιατην γυναικεια ισοτιμια ,εναντια στην εκμεταλλευση και την καταπιεση.






Related Posts
Previous
« Prev Post