Κοπή Πίτας Συλλόγου Γυναικών 2020


Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Αγίου Δημητρίου(μέλος της ΟΓΕ) με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του.

Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης ήρθε στο επίκεντρο η ανάγκη επαγρύπνησης των γυναικών μπροστά στις επικίνδυνες εξελίξεις σχετικά με την επέκταση της συμφωνίας για τις ΝΑΤΟικές Βάσεις στην Ελλάδα. Αναφορές έγιναν και στο νέο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό .

Ακολούθησε παρουσίαση του οπτικού υλικού της ΟΓΕ σχετικά με την ανισοτιμία των γυναικών που είναι στα πλαίσια της καμπάνιας που διοργανώνει μέσα στα σχολεία.
Επίσης, παρουσιάστηκε το τελευταίο Δελτίο της ΟΓΕ στην προσπάθεια για καλύτερη ενημέρωση των μελών και φίλων της Ομάδας καθώς και την αύξηση της κυκλοφορίας του.

Οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση των ομάδων και συλλόγων Νοτιών της ΟΓΕ την Τρίτη 21/1 στις 6:30 στην πλ. Δαβάκη στην Καλλιθέα , ενάντιο στο κλείσιμο του παραρτήματος Καλλιθέας του Νοσοκομείου Παίδων ¨Π. & Α.  Κυριακού¨. Δείτε εδώ.














Related Posts
Previous
« Prev Post