Χάρισε παιδικά χαμόγελα η παράσταση που ανέβασε η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ


Γέμισε με χαμόγελα το Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», αφού οι μικροί φίλοι υποδέχτηκαν την θεατρική παράσταση «Μαύρη Πεταλούδα» από την Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ. Την διοργάνωση είχε ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Δημητρίου (ΟΓΕ) μαζί με την Επιτροπή Ειρήνης.

Στον σύντομο χαιρετισμό που έγινε από μέλος του ΔΣ της Επιτροπής Ειρήνης, τονίστηκε ότι ότι ο αγώνας είναι καθημερινός και σε όλα τα επίπεδα, να σταματήσουν οι εξοπλισμοί και να φύγουν οι βάσεις από την Ελλάδα. Κάλεσε τον κόσμο που παραβρέθηκε να δώσει δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο που θα γίνει την Πέμπτη 30 Γενάρη στο Σύνταγμα στις 18.30 μ.μ.,την ημέρα που θα ψηφιστεί στην Βουλή η καινούργια αμυντική συμφωνία, που φέρνει η κυβέρνηση ΝΔ μεταξύ της Ελλάδας και ΗΠΑ.

Μεταξύ άλλων είπε: «Ο πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί για την αποστολή ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στην πολυεθνική αποστολή στα στενά του Ορμούζ. Να απαιτήσουμε να ακυρωθεί η συμφωνία να επιστρέψουν τώρα οι ελληνικές δυνάμεις από αποστολές στο εξωτερικό, να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι ευρωατλαντικες βάσεις και υποδομές. Καμία εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους».


Related Posts
Previous
« Prev Post