Σύσκεψη της ΛΕΠ ενόψει της Πρωτομαγιάς - Δευτέρα 23 Απρίλη στις 19:30 Πηλέως 56

Προς όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, τις γυναίκες, τους μαθητές, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους κι ΕΒΕ που ζουν ή εργάζονται στο Μπραχάμι.


Την Τετάρτη 14 Μάρτη, στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη-συζήτηση, στα πλαίσια του εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς, στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών (παλιό 3ο δημοτικό) Πηλέως 56

Ο φετινός εορτασμός της 1η Μάη γίνεται σε μια περίοδο όπου τα μονοπώλια και οι κυβερνήσεις τους, ακονίζουν ξανά τα μαχαίρια τους για το ξαναμοίρασμα της γης, αιματοκυλώντας τους λαούς. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προωθεί τα συμφέροντά τους και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, παίρνοντας ενεργά μέρος στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, συμμετέχοντας σε πολεμικές νατοϊκές επεμβάσεις ενάντια σε άλλους λαούς.
Ταυτόχρονα μιλάει για έξοδο από τα μνημόνια και για «δίκαιη ανάπτυξη». Ετοιμάζεται να ψηφίσει τα 88 προαπαιτούμενα της 4ης αξιολόγησης και προετοιμάζει το επόμενο μνημόνιο. Έχει το θράσος μάλιστα να επιλέξει την 1η ΜΑΗ για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων για χρέη στις τράπεζες και στο δημόσιο ακόμα και για 500 ευρώ.

Το εργατικό κίνημα, ο λαός και η νεολαία πρέπει ΤΩΡΑ να απαντήσουν αποφασιστικά!
Δυναμώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Δυναμώνουμε την πάλη μας για την κατάργηση της εκμετάλλευσης, που γεννάει φτώχεια, δυστυχία, πολέμους, προσφυγιά.

»  Έξω η Ελλάδα από ΝΑΤΟ και ΕΕ.  Καμία αλλαγή συνόρων.
»  Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου. Να γυρίσουν τώρα πίσω ελληνικά πλοία, αεροπλάνα, στρατιωτικές αποστολές εκτός συνόρων.  Απαιτούμε τώρα να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, καμία δαπάνη για νατοϊκούς εξοπλισμούς
»  Απομονώνουμε τον εθνικισμό και τους εγκληματίες δολοφόνους ναζιστές της Χρυσής Αυγής από κάθε χώρο εργασίας, από κάθε γειτονιά.
»  Απαιτούμε αυξήσεις σε μισθούς και μεροκάματα. Κανένας εργαζόμενος χωρίς ΣΣΕ, κανένας κάτω από 751 βασικό μισθό, κανένας ανασφάλιστος, μέτρα προστασίας υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς.
»  Προσλήψεις σε παιδεία, υγεία εδώ και τώρα. Δώστε λεφτά για παιδεία και υγεία όχι για του ΝΑΤΟ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ!

Related Posts
Previous
« Prev Post