ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Λαϊκή Επιτροπή Αγίου Δημητρίου καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στην Καλλιθέα σε εργαζόμενους, νέους και γυναίκες που συμμετείχαν στην αντιφασιστική συγκέντρωση της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας, σωματείων και φορέων της περιοχής. Σκοπός ήταν, και πέτυχε, να μη βρωμίσουν με την παρουσία τους οι εγκληματίες ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και άλλων συναφών φασιστοομάδων την Καλλιθέα των εργατικών αγώνων, της αντίστασης κατά των ντόπιων και ξένων φασιστών την περίοδο 1941-44 αλλά και μετά.
Καλούμε το λαό να βγάλει συμπεράσματα από την προκλητική στήριξη που απολαμβάνουν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής:
EΕίναι  τα αγαπημένα μαντρόσκυλα των αφεντικών. Γι’ αυτό και τους χρησιμοποιούν ως μπράβους μαχαιροβγάλτες ενάντια στους εργάτες που παλεύουν για τα δικαιώματά τους.
EΕίναι τα χρήσιμα σκουπίδια του συστήματος. Γι’ αυτό και η αστυνομία τους έφερε συνοδεία στην πλ. Κύπρου στην Καλλιθέα, την ίδια στιγμή που επιτέθηκε απρόκλητα με γκλομπ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης στην αντιφασιστική συγκέντρωση των εργαζομένων, με αποτέλεσμα αρκετούς τραυματίες, 6 εκ των οποίων κατέληξαν στο νοσοκομείο. Παρ’ όλα αυτά, η ανυποχώρητη, οργανωμένη αντίδραση των εργαζομένων της Καλλιθέας σκόρπισε τους φασίστες!
EΈχουν την προκλητική στήριξη Δημοτικών Αρχών, Περιφέρειας, της τωρινής και προηγούμενης κυβέρνησης, της ΕΕ και φυσικά των καπιταλιστών. Κανείς τους όμως δεν μπορεί να τους ξεπλύνει από αυτό που είναι: φασίστες, απόγονοι των Χιτών και ταγματασφαλιτών,  υμνητές του Χίτλερ και της Χούντας, το μακρύ χέρι της εργοδοσίας, εγκληματίες.

Στην Καλλιθέα αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι μόνο το οργανωμένο εργατικό-λαϊκό κίνημα που παλεύει ενάντια στο σύστημα που γεννά το φασισμό, μπορεί να στείλει τους φασίστες εκεί που τους αξίζει: στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

Ούτε στην Καλλιθέα, ούτε στο Μπραχάμι, ούτε πουθενά! Έξω οι φασίστες από κάθε γειτονιά!




Related Posts
Previous
« Prev Post