ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ!


Η Λαϊκή Επιτροπή Αγίου Δημητρίου καταγγέλλει τη συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ομάδα Βασιλόπουλου [ΣΥΡΙΖΑ]), που χρησιμοποιώντας όλο της το οπλοστάσιο, με νόθους κι εργοδοτικούς αντιπροσώπους, με μπράβους στο συνέδριο στην Καλαμάτα πριν λίγες μέρες αλλά και στο συνέδριο της ΟΙΥΕ, με ΜΑΤ και αστυνομικούς, προσπάθησε να επιβάλλει τους ίδιους τους εργοδότες ως εκπρόσωπους των εργαζομένων μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα (βλέπε Καραγεωργόπουλος, κα).

Έφτιαξαν έναν πολυπλόκαμο μηχανισμό με νόθους αντιπροσώπους από σωματεία φαντάσματα καθώς και από σωματεία που ψηφίζουν golden boys και διευθυντικά στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και Σούπερ Μάρκετ. Ένα από αυτά ήταν και η γνωστή, πλέον, διευθύντρια (ομάδα Βασιλόπουλου – ΣΥΡΙΖΑ) που μας «παρότρυνε»  να χαμογελάμε γιατί μας κάνει χάρη στο αφεντικό που μας πληρώνει! Με αυτούς θέλουν να κάνουν το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ για να συνεχίσουν να έχουν την πλειοψηφία και να κρατάνε το εργατικό κίνημα στον εκφυλισμό και την απαξίωση, να στηρίζουν τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου. Είναι αυτοί που έβαλαν πλάτη σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, στα μνημόνια και το δημοψήφισμα του ’15, δεν έβγαλαν κιχ για την παρεμπόδιση της απεργίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κοροϊδεύουν την εργατική τάξη υποστηρίζοντας το νόμο έκτρωμα Βρούτση-Αχτσιόγλου που επικαιροποιεί την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΩΣ ΕΔΩ!!!
 ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Αγίου Δημητρίου, να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουν Συνδικάτα, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα  στις 28 Μάρτη, στο Πεδίον του Άρεως, στις 6:30 το απόγευμα, για να απαιτήσουμε τα Συνδικάτα να περάσουν στα χέρια των Εργατών, όχι των εργοδοτών!
Κόντρα στη συναίνεση και το συμβιβασμό συνεχίζουμε στο δρόμο που μας έφερε κατακτήσεις: Το δρόμο του σκληρού ταξικού αγώνα, σε σύγκρουση με το κεφάλαιο και την κυβέρνηση, κάνοντας στην άκρη τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό.


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 6.30μ.μ. ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΣΕΕ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ!



Related Posts
Previous
« Prev Post